Wednesday, September 17, 2014

Lion cake for my Sophia


Днес първо ще започна моя пост с поздрав към всички празнуващи на 17 септември - Вяра,Надежда, Любов и тяхната майка София. Да са Ви живи и здрави имената и вие с тях!!!! Желая Ви истинска любов, разбирателство, вяра и неугастваща надежда. Весел празник на всички!!!!
 
А сега за днешната торта. Моята голяма дъшеря носи прекрасното име София и днес тя също празнува. За този ден говориме отдавна, защото това си е един от нейните празници и не бива да се изпуска. За огромна моя изненада тази година София не пожела подарък. Мисли, мисли и нищо не измисли :) Помолиме само да й направя 2 гривнички, торта и да се почерпиме на ресторант :). Но играчка - липсва, което мен ме радва, тъй като сме се заринали от играчки на всякаква тематика...
 
Тортата също бе изненада за мен. Дълго време планувахме да е отново  на темата Frozen, но тъй като и рождения ден беше на същата тематика, изведнъж София най-изненадващо ми съобщи , че иска торта-лъв, тъй като тя е зодия Лъв.
 
Мислех, че ще си промени желанието,но до последния момент настояваше да е торта-лъв. И ето го "звярът". 
Тортата е мъничка - 15см диаметър, шоколадова, с домашен ванилов крем. Само лицето на лъва е от фондан. Гривата е от шоколадов фростинг. Най-голям проблем срещнах с мустаците :) Нямах нищо под ръка и точно в последния момент намерих тези декоративни телчета, които свършиха прекрасна работа :)
 
Още веднъж, весел празник на всички! Ние отиваме да се веселиме :)

No comments:

Post a Comment