Tuesday, January 19, 2016

Отново класика


Отново ще Ви почерпя виртуално с парче "Наполеон". Принципно правя торти,които не се повтарят. По този начин искам да зарадвам всеки, искам да накарам всеки да се почувства специален и важен като получи торта,която е една единствена.

Но (винаги има едно "Но" ),когато се отнася до торта за семейството и когато тя е обичана и харасвана от всички,започват да се появяват и повторенията :).
Съвсем наскоро за първи път направих торта "Наполеон". Видях снимка в нета на моя виртуална приятелка и толкова много ме впечатли и примами, че веднага се разтърсих за най-точната рецепта. И пак същата приятелка ми изпрати рецептата,която тя бе ползвала. Доверих й се на 100% и веднага се захванах да си набавя продуктите...


Не успях да устоя и щракнах няколко снимки. Те пък, отново, не са добри,ама...по-добре си направете тортата и си подсладете живота :) Заслужава си!


Ето я моята скромна тортичка пред една рисунка на моя син,която я донесе преди няколко дена от училище. Много ми хареса и реших да Ви я покажа по този по-нестандартен начин :)


Рецептата може да видите в мой преден пост в блога.
Моята торта е правена стрикно по спомената рецепта,но всичко е на половина... 
Успех на всички любители на торта "Наполеон"!


No comments:

Post a Comment